29/06/2015

Raskauden esto

Nainen on hedelmällinen kuutena kiertopäivänä, joten miksi murehtia ehkäisystä joka päivä? Daysyn yksinkertaisella merkkivalojärjestelmällä pystyt nauttimaan seksuaalisuudestasi luonnollisesti ja turvallisesti.

Jos Daysy antaa sinulle vihreän merkkivalon, et ole hedelmällinen ja muuta ehkäisyä ei tarvita. Kun saat punaisen merkkivalon, olet hedelmällinen ja sinun tulee käyttää kondomia tai muuta vaihtoehtoista hormonitonta ehkäisymenetelmää estääksesi raskauden. Keltainen valo ilmaisee, että Daysy ei ole osannut tulkita saatua mittaustulosta, koska kierron lämpötiloissa on ollut vaihtelua. Keltainen merkkivalo kertoo myös opetteluvaiheesta. Keltainen valo on käsiteltävä samalla tavalla kuin punainen merkkivalo. Estääksesi raskauden keltaisen merkkivalon aikana sinun on käytettävä muuta vaihtoehtoista hormonitonta ehkäisymenetelmää.

Daysy tarjoaa sinulle saman ehkäisyvarmuuden kuin monet hormonaaliset ehkäisymenetelmät, mutta sinun ei tarvitse kärsiä sivuvaikutuksista. Daysy ei muuta kiertoasi eikä vaikuta siihen myöskään millään muulla tavoin.

Raskaudenesto