29/06/2015

Miten Daysy toimii

Daysy on erittäin turvallinen.

Luotettava ja tarkka heti ensimmäisestä käyttöpäivästä.

Daysyn algoritmi on ainutlaatuinen.

Hedelmällisyystietokone mittaa peruslämpötilasi (basal body temperature, BBT) joka aamu heti herättyäsi erittäin kehittyneellä lämpötila-anturilla, jonka tarkkuus on asteen sadasosa. Se vertaa lämpötilaa automaattisesti bio-matemaattiseen ennustusohjelmaan ja siihen tallennettuun perhesuunnittelututkimustietoon.

Se määrittää, analysoi ja näyttää yksilöllisen kiertosi tarkasti. Tästä syystä älykäs hedelmällisyystietokone on yksi maailman tehokkaimpia tapoja seurata hedelmällisyyttä. Laitteen ehkäisyvarmuus on 99,3 % heti käytön alusta. Daysyn algoritmi on sama kuin tunnetun Lady-Comp-ohjelman, jonka Pearl-indeksiksi on määritetty 0,7.

Pearl-indeksi 0,7

Pearl-indeksiä käytetään ehkäisymenetelmien ehkäisyvarmuuden ilmaisemiseen. Esimerkki: jos 100 naista käyttää tiettyä ehkäisymenetelmää yhden vuoden ajan ja yksi nainen tulee raskaaksi, menetelmän Pearl-indeksi on 1,0. Ehkäisypillereiden Pearl-indeksi on 0,1–0,9 ja kierukoiden ehkäisyvarmuuden vaihteluväli on 0,1–2,2. Koska hedelmällisyystietokoneiden Pearl-indeksi on 0,7, ne ovat tehokkain luonnollinen ehkäisy- ja perhesuunnittelumenetelmä. Hienointa luonnollisessa kuukautiskierrossa on se, että se on tehokas juuri sellaisena kuin se on.

Kuukautiskierto

Kaavio

Jokainen nainen on erilainen, mutta kaikkien kierto noudattaa tiettyjä biologisia perussääntöjä.

  • Ovulaatio tapahtuu vain kerran kunkin kierron aikana.
  • Joskus harvoin saattaa esiintyä kaksi tai useampia ovulaatioita, mutta tällöin ne tapahtuvat 24 tunnin kuluessa toisistaan.
  • Ovulaation jälkeen munasolu on hedelmöitettävissä enintään 18 tunnin ajan.
  • Siemenneste pysyy aktiivisena ja hedelmöityskykyisenä naisen elimistössä enintään viisi päivää.

Tämä tarkoittaa, että kunkin kierron aikana on vain kuusi päivää, joina raskaus voi alkaa: viisi ovulaatiota edeltävää päivää sekä itse ovulaatiopäivä.

Kuukautiskierto vaihtelee.

Kuukautiskierrot ovat yksilöllisiä. Jokainen nainen on erilainen ja yhden ihmisen henkilökohtainenkin kierto voi vaihdella kuukaudesta toiseen. Daysy oppii oman kiertosi erityispiirteet ajan kuluessa tallentamalla, analysoimalla ja keräämällä tietojasi.

Vaihtelu on normaalia.

Jokainen päivä on erilainen. Yleinen vointisi ja terveydentilasi vaikuttaa kuukautiskiertoosi. Stressi ja muut olosuhteet voivat vaikuttaa kehoosi, ja siten joskus myös kiertoosi. Päivittäisen tarkkailun ansiosta daysy huomaa nämä muutokset elämässäsi ja mukautuu niihin.