29/06/2015

Lasten suunnittelu

Valmiina perheenlisäykseen?

Sano hyvästit haikaralle ja ota daysy käyttöön!

Daysy, henkilökohtainen kiertosi valvoja, ja daysyView-sovellus auttavat yhdessä sinua tulemaan raskaaksi nopeammin kuin koskaan ennen – täysin luonnollisesti, seksikkäästi ja ilman hormoneja tai sivuvaikutuksia!

Monet pariskunnat yrittävät pitkään saada vauvan, mutta eivät valitettavasti siinä onnistu. Tämä ei kuitenkaan aina johdu biologisista syistä, vaan syynä saattaa olla aivan yksinkertaisesti se, että he eivät ole ajoittaneet yhdyntöjään oikeille päiville.

Raskaus voi alkaa vain harvoina päivinä kierron aikana: viitenä ovulaatiota edeltävänä päivänä ja itse ovulaatiopäivänä.
Jos et tunne omaa kiertoasi, tärkeät päivät menevät helposti ohi.

Daysy auttaa sinua seuraamaan kiertoasi ja näyttää sinulle, milloin raskaaksi tulemisen todennäköisyys on suurin – jotta et koskaan enää jätä tilaisuutta käyttämättä oikeina päivinä!

Harvojen hedelmällisten päivien tarkan ajoituksen tunteminen on erityisen olennaista, jos raskaaksi tulemisessa on vaikeuksia tai jos kiertosi on epäsäännöllinen. Sama pätee, jos kumppanisi siittiöt ovat tavallista lyhytikäisempiä tai hitaampia.

Daysy käyttää yksinkertaista värijärjestelmää ilmoittaakseen, milloin olet hedelmällinen ja milloin et.

Red   ovulaatiopäivä
Red   hedelmällinen

Daysyn sovellus, daysyView, tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tarkastella tulevia hedelmällisiä ja hedelmättömiä päiviäsi kuukauden ajalta etukäteen. Mittaustuloksistasi koottujen tietojen perusteella daysyView pystyy laskemaan kierrostasi ennusteen, jonka avulla voit suunnitella tulevia viikkoja huoletta.

Daysy ja daysyView tekevät perhesuunnittelusta niin helppoa ja mukavaa kuin se vain voi olla!

Mikä olisikaan mukavampaa kuin vaikkapa varata seuraava vuosilomasi tietoisena siitä, että voit silloin rauhassa ryhtyä yrittämään ikiomaa kullannuppua.